Kjøp pyroteknikk gjennom NSASALGET VARTE FRA 29. JANUAR 2017 - 6. FEBRUAR 2017.

Det vil si at det ikke går an å kjøpe pyro nå. Sorry. Vi er ingen butikk, dette er et fellesinnkjøp av medlemsklubbene.

Norsk Supporterallianse organiserer i samarbeid med Christiania Fyrverkericompagnie fellesinnkjøp av pyroteknikk til alle våre medlemsklubber. Vi har nødvendige importtillatelser for å kjøpe og importere pyroteknikken vi lister opp nedenfor:

Produkt

Produktnavn

Farger

Pris ink. MVA

Vi kan importere max...

bluss

Bluss i metall (60 sekunder)
Produktsertifisering

Rød, gul, grønn, hvit

84,- pr stk

1000 stk rød
1000 stk gul
1000 stk grønn
1000 stk hvit

bluss

Bluss i papp (60 sekunder)
Produktsertifisering

Blå

60,- pr stk

1000 stk blå

bluss

Blinkere (90 sekunder)
Produktsertifisering

Hvit

14,50 pr stk

3000 stk

bluss

Røyk
Produktsertifisering

Rød, grønn, gul, blå, hvit, lilla, svart

57,50,- pr stk

2000 stk rød
1000 stk resten

Alle produkter har shelf life (oppbevaringsholdbarhet) i 4 år fra produksjonsdato.

Kjøpsvilkår  • 1. Kun NSAs medlemsklubber kan kjøpe pyroteknikk av NSA/CFC. NSA/CFC kan ikke selge pyroteknikk til privatpersoner eller grupper.

  • 2. Pyroteknikk må anvendes i tråd med den eksisterende, lovlige pyroordningen. Søknadsprosessen beskrives her. Om det blir en ulovlig fyring og det blir funnet en haug med artikler med NSA-merker på, blir det vanskelig for oss å importere noe mer. Da ødelegger man for alle.

  • 3. Vær fornuftig og ta deres naturlige del av ansvaret når dere søker om pyro. Evaluér dere frem til en passende skalering for deres tribune. Det er bedre å nå taket trinnvis enn å utsette en kampstart fordi man tok i for mye.

  • 4. Pyroteknikk bestilles og betales med tilsendt faktura på forhånd innen satt frist for at bestillingen skal være fullført.

  • 5. Bestillingspris gjelder produkter levert til CFCs ompakkingslager i Oslo, og vi legger opp til at de fleste kan hente sine produkter her. Vi kommer tilbake til nøyaktig tidspunkt. Annen innenlands levering avtales i hvert enkelt tilfelle og betales av kjøper.

  • 6. Bluss og røyk selges i kvoter på 10 og 10, blinkere selges 50 og 50. Det er for at vi skal slippe bestillinger på 3 av den ene og 7 av den andre. Vi trenger litt effektiv shopping.

Øvrig info:NSAs inntjening: NSAs økonomiske fortjeneste i dette er noen kroner per produkt. Vi har strukket oss så langt vi kan for å gi supporterklubbene våre en rimelig pris, og samtidig sikre NSAs videre drift.

**Innkjøpsbegrensninger: Alle produktene vi har importtillatelse for har et tak på antall vi kan ta inn i denne omgang. Vi søker på nytt når vi har fått gjennomført den første runden og ser an interessen. Det er førstemann til mølla dersom det er mange om beinet på noen produkter.

Garanti: NSA og CFC garanterer for at dere får kjøpt produkter som er lovlig å importere og lovlig å bruke under godkjenning i Norge. Supporterklubbene må selv søke nødvendige instanser for tillatelse i forbindelse med kamper. NSA og CFC kan ikke gi noen garantier for om politi, brannvesen, klubb, anleggseier eller NFF vil godkjenne deres søknad.

SALGET ER STENGT

© 2017 Norsk Supporterallianse