Norge – Tyskland


Søndag 4. september 20:45

Velkommen til en ny, spennende kvalifisering! NSA har 585 billetter til denne kampen, og vi satser på et fullt og engasjert supporterfelt. Det er en liten endring i praksisen rundt NSAs billetter til landskamper, men vi har gjort så godt vi kan for at dere som supportere ikke skal merke noe negativt til dette.

Vi ble i april gjort oppmerksomme på at NFF ikke ønsker at NSA skal selge billetter med påslag i billettprisen. Løsningen har derfor blitt en modell som har noen fellestrekk med Oljebergets ordning, å legge på en medlemsavgift. Der Oljeberget har en annen finansieringsmodell og tar 300,- (2-årig medlemskap og rett til å kjøpe landskampbilletter) vil NSA legge seg på en litt mer progressiv linje, der man kun betaler for landskampene man er på – altså er det ny medlemskontigent hver kamp. Denne tilsvarer påslaget NSA har operert med i tidligere år. Ordningen er derfor følgende:

Billetter Norge – Tyskland


50,-

Medlemskap i NSA Landslagsgruppe Norge-Tyskland *

100,-

Kampbillett til NSA-feltet

150,-

Velkommen på kamp!

* Vilkår for NSA Landslagsgruppe Norge-Tyskland:
Medlemsavgift gir rett til kjøp av 1 kampbillett til NSAs supporterfelt. Medlemskapet er gyldig fra kjøpstidspunkt og opphører automatisk 04.09.2016 kl 23:59.

Alle reserverte billetter må cashes ut senest 30 minutter før kampstart (kl 20:15), hvis ikke blir de solgt til andre supportere. Husk kontanter – men vi jobber for å få på plass Vipps. Vi har stand ved inngangen i Bendit fra kl 18:00 på kampdag.

Om landslagsgruppa

For oss fotballsupportere som gidder litt ekstra på tribunen, også på landskamper!

Landslagsgruppa – NSA er en «underavdeling» av Norsk Supporterallianse som har som formål å skape liv og stemning på tribunen på landslagets hjemmekamper. Alle supporterklubber i Norge som er medlem i NSA kan benytte seg om tilbudet.

Hva skal til for å være egnet til å få billetter til NSA-feltet?

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper.

Kampbillettene på NSA-feltet blir solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med bikkja, to barn, et ullpledd, termos og kvikklunsj på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporter ånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter, vuvuzelaer og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minstefelles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Dersom det skal benyttes pyroteknikk må dette avtales med NSA og NFF slik at vi ikke går på en smell.

Med dette var det ikke meningen å skremme bort folk fra å delta på NSA-feltet, men nå er det i det minste klart hva som er «reglene», så har ikke folk noen grunn til å bli sure hvis noen skuler litt stygt hvis de prøver å sette seg ned midt under kampen.

Billetter til landskampene får du tak på gjennom å kontakte din lokale supporterklubb. Så sant denne er medlem i NSA, vil de få tildelt sin egen kvote til hver enkelt hjemmekamp for landslaget.

Det kan også være mulig å reservere billetter til enkelte landskamper på bortebane via Landslagsgruppa.

For å opprettholde driften av dugnadsorganisasjonen NSA og arbeide videre for supporternes forhold fortsetter vi med et påslag per billett i form av en medlemsavgift.

 

Hvordan få tak i billetter?

Hver supporterklubb får muligheten til å reservere billetter på sin kvote. Du melder din interesse for billetter til din supporterklubbs landslagskontakt.

Supporterklubb Kontaktperson Epost
3050 Beate Ørjansen beate@3050web.no
Bastionen Morten Haugen mort.haugen@gmail.com
BB Bergen Stig Helsing stig@bataljonen.no
BB Øst Harald Bonaventura Borchgrevink
B-Gjengen Morten Seland morten@b-gjengen.com
Blåhvalane Jan Richard Marthinsen Jan.Richard.Marthinsen@basf.com
Blåsarane Anders Hasund anders.hasund@hotmail.com
Briskebybanden Tommy Finstad
Followers Ukjent postmaster@followers.nu
Fosseberget Alf Ingar Fremstad leder@fosseberget.no
Fossefallet Tommy Kvam tommy@fossefallet.net
Fusk Peder Grundt
Gaukereiret Odd Erik Nygaard oddi.fly.svg@gmail.com
GLIS Jan Ivar Pettersen landskamp@glimtsupporter.com
GodsetUnionen Thor Arne Hanssen Guleder@godsetunionen.com
Isberget Alf Edvard Masternes alfedvard@isberget.no
Isberget – Oslo Arne Jonny Johnsen arne@isberget.no
KFL Ståle Nordhagen Styret@kanari-fansen.no
KIL Supporterklubb Thomas Ramstad ramstad.thomas@gmail.com
Kjernen Sveinung Groven Kjernen.com/landskamper
Klanen Steffen Moe Angell steffen.moe@hotmail.com
Kråkevingen Roy K. Nilsbakken roy@kraakevingen.no
Maakeberget Herr og Fru Flesjå flesjaa@online.no
Oddrane Dag Harald Johansen dag.harald.johansen@gmail.com
Plankehaugen Linda Gulbrandsen linda.m@gmail.com
Rallarberget Frank Rulnes
Saftkokaradn Odd Martin Stigen stigen75@hotmail.com
Skeidoksene Kim Aarli Larsen
Stabæk Support Bjørnar Posse Sandboe posse@stabaek.no
Stimen Florø Jon Håvard Strømsnes florostimen@gmail.com
Strømmen Greyhounds Steinar Norrøne s.norrone@hotmail.com
Steinberget Aase Elise Geithung aaseelise@hotmail.com
Stormen Anita anita@stormensupport.no
Tigerberget Torgrim Rygnestad iduus_82@live.no
Tornekrattet Ståle Fagervik stale.fagervik@vestbyskolen.no
Ultras 1814 Bjørnar Posse Sandboe posse@www.fotballsupporter.no
VikingHordene Markus styret@vikinghordene.no
Ørneredet Ray Olaussen

Ser du noe feil i lista? Send en mail til posse@www.fotballsupporter.no

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.