Medlemskap i NSA er i utgangspunktet åpent for alle norske supporterklubber som støtter norske fotballag. Supporterklubber for lag i de tre øverste divisjonene tas automatisk opp, mens supporterklubber for lag i lavere divisjoner bør ha minst et års drift bak seg før medlemskap søkes. Som hovedregel opptas det også maksimalt tre supporterklubber for hver enkelt fotballklubb.

Medlemskontigenten er tre kroner pr. betalende medlem i supporterklubben forrige år. Minstesatsen er kr. 150,- mens det er et tak på kr. 7.000,-

Innmelding i NSA

 


Antall medlemmer i 2017 * 3 kr = Kontigent
Kontonummer: 0536 43 40089

Aase Elise Geithung

Aase Elise Geithung

Kasserer

Steinberget, Alta

nsa-styret@www.fotballsupporter.no
penger@www.fotballsupporter.no

Kontaktperson for mindre supportergrupper

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.