ekstramote-om-pyro

NFF innkalte i dag NSA til et hastemøte vedrørende konflikten mellom NFF og norske supportere. NFF tok i dette møtet selvkritikk for at konflikten har utviklet seg slik den har, og framskyndet en rekke frister for å komme raskere i mål med et nytt, fungerende pyroreglement. De nye fristene er som følger:

  • Arbeidsgruppen (med NSA) vil i neste uke ferdigstille det nye reglementet for pyroteknikk
  • Forbundsstyret vil behandle forslaget før 16. mai

Hva med pyro på 16. mai?

Hvis noen av NSAs medlemsklubber ønsker å benytte pyroteknikk på fotballens festdag 16. mai, men opplever problemer med å søke i henhold til det gamle reglementet kontra det nye (for eksempel at dere ønsker å søke om bluss på tribunen, men ikke får avklart om det går an før det er like før 16. mai), ta kontakt med NSA. Da kan vi sammen med NFF gjøre eventuelle unntak fra turneringsbestemmelsene slik at det ikke skapes et unødvendig hinder som forringer rammene rundt 16. mai-kampene.

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.