Etter svært mange runder og tidsfrister som har kommet og gått, er det fortsatt ikke noen positiv avklaring om pyro på tribunen i norsk fotball. 

Som en konsekvens av dette, kan ikke NSA ta ansvar for eget felt i landskampene mot Kypros og Sveits, henholdsvis 6. og 10. september. Det blir altså ikke mulig å kjøpe billett til disse kampene gjennom NSA.

Skulle det komme en akseptabel løsning i løpet av kort tid, ønsker vi å ha NSA-felt på landskampen mot Island 15. oktober. Informasjon vil komme når det nærmer seg.

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.