Noen tanker avslutningsvis om pyroteknikk

 

Tenk at dere skal skape en stemningsfull ramme, uten at det utsetter dine medsupportere for unødig fare. Det har vært forsvinnende få skader i forbindelse med bruk av pyroteknikk, og det er en statistikk vi er interesserte i at skal holde seg. Nødbluss/håndbluss brenner med 15 000 candela og over tusen grader og må følgelig håndteres av personer som er edru og nyktre. En gledelig effekt ved legalisering er at personen som står med blusset ikke har totalt noia for å bli tatt, noe som gjør bruken tryggere.

Pyroregelverket er etter mye arbeid jobbet fram for at supportere skal få tillit, og deretter vise seg tilliten verdig. Dette er i deres hender. I den ideelle verdenen til Posse skal supportergrupper kunne søke om store, gode, varierte og kreative tifoer med pyroteknikk med minst mulig skjær i sjøen.

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.