Seminaret er det 16. i rekken og avholdes på ULLEVAAL STADION siste lørdag og søndag i januar.

[wpforms id=»787″]


Medlemskontigent for 2018 (basert på medlemstall fra 2017) være innbetalt innen 15. januar 2019. Mange tall, ikke sant? Men det er egentlig enkelt:

Medlemskontigenten i NSA er kr 2,- per medlem uavhengig av alder, dog minst kr 100,- og maks kr 7000,-. Det vil si at en supporterklubb med under 50 medlemmer betaler 100,-, og en supporterklubb med over 3500 medlemmer treffer taket på kr 7000,-

Antall medlemmer x 2,- (ref info over),- = Medlemskontigent NSA for 2017
innbetaling til NSA innen 15.01.2019
NSAs kontonummer er 0536 434 0089

Supporterklubber som ikke er registrert med betalt kontigent for 2019 ved seminarets start vil ikke ha mulighet til å delta ved NSAs årsmøte.

Hvem kan komme?

Seminaret er åpent for alle medlemmer i supporterklubber som er medlem i NSA. Men, også i år er seminaret åpent for alle, slik at hvem som helst med interesse for supporternorge kan melde seg på – supporterklubber som ikke er medlemmer i NSA (ennå!), en enkel og selvstendig supporter, ultrasgrupperinger og så videre. NSA kan imidlertid kun kompensere reise for medlemmer. NSA dekker reise for inntil to personer fra hver supporterklubb.

Hvorfor bør jeg være med?

Supporternes hverdag er kompleks, har mange interessenter og mange fallgruver. Du som supporter er sterkere stilt dersom du kjenner omgivelsene, dine egne og andres rettigheter og kan ta til deg tips fra supporterverdenen om hvordan vi driver, hva vi gjør riktig og hva vi ikke gjør fullt så riktig.

Program kommer!

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.