norgesupport

Etter et turbulent 2013 med mye konflikter har NSA og NFF etablert et langt mer positivt samarbeid inn i 2014. Noe av det første som var nødvendig å få på plass i forkant av en ny kvalifisering var gode, rimelige plasser for syngende supportere på landskampene. Dette er avtalen vi nå har fått på plass.

NSA har kommet med sine innspill til hva slags forhold supporterne ønsker seg på landskamp. Det vi har erfart er at felt 228 har fungert bra (i dag er dette ca midt i Benditsvingen, slik som i videoen nederst), der vi oppnår tilfredsstillende segregering og samtidig har gode visuelle forhold – samt at lyden rekker langt. Det har også vært viktig for oss at supporterne verdsettes som en viktig stemningsskaper og ikke bare som betalende kunder. NFF har vært svært imøtekommende og har gitt oss muligheten til å tilby billetter til NSAs medlemsklubber.

NSA og NFF kan gjerne være uenige om mye, men det er viktig at det finnes noe vi er enige om. På NSAs supporterseminar sist helg stilte NFF med fotballpresident Yngve Hallén og generalsekretær Kjetil Siem som sikkert kunne tilbragt helgen på mer behagelige steder enn foran 60 personer som alle hadde noe usnakket med forbundet, men dette var et viktig skritt for å vise at dialogen også kan foregå i en helt flat og uformell form mellom supportere og pamper på pub. Og tilbakemeldingene vi har fått forteller at supporterne satte pris på den nye tilnærmingen. Nå har vi altså manifestert et samarbeid i form av gjenopprettelsen av supporterfeltet på landskamper, med rimeligere priser enn tidligere.

For å opprettholde driften av dugnadsorganisasjonen NSA og arbeide videre for supporternes forhold fortsetter vi med et påslag per billett. Imidlertid har NSA valgt å ha et flatt påslag på 50 kr per billett, uavhengig av motstander – fordi det er Norge vi kommer for å se.

Hjemmekamper, Landslaget

Dato Kamp Mesterskap Pris
Lørdag 31.05.14 Norge – Russland Privatlandskamp 100,-
Tirsdag 09.09.14 Norge – Italia EM-kvalifisering 200,-
Mandag 13.10.14 Norge – Bulgaria EM-kvalifisering Info kommer

Normalt vil billetter legges ut for salg 3 mnd før kamp.

 

Hvordan få tak i billetter?

Hver supporterklubb får muligheten til å reservere billetter på sin kvote. 228 på Ullevaal tar oppunder 700 personer. Du melder din interesse for billetter til din supporterklubbs landslagskontakt.

Supporterklubb Kontaktperson
3050 Audun Oseth Hole
Bastionen Morten Haugen
BB Bergen Stig Helsing
BB Øst Harald Bonaventura Borchgrevink
B-Gjengen Per Kristian Vold
Blåhvalane Tallak B. Vataker
Blåsarane Linn B. Garnes
Brigaden Lasse Ødegaard
Briskebybanden Tommy Finstad
Followers Ukjent
Fossberget Bjørn Egil Grefsrud
Fossefallet Raymond Haugen
Fusk Peder Grundt
Gaukereiret Odd Erik Nygaard
GLIS Christina Markussen
GodsetUnionen Marius P. Andreassen
Isberget Alf Edvard Masternes
Isberget – Oslo Arne Jonny Johnsen
KFL Vegar Hjermundrud
KIL Supporterklubb Thomas Ramstad
Klanen Hanne Mari Jordsmyr
Kråkevingen Roy K. Nilsbakken
Maakeberget Herr og Fru Flesjå
Pankehaugen Linda Gulbrandsen
Rallarberget Frank Rulnes
Saftkokaradn Andreas Hodlekve
Skeidoksene Kim Aarli Larsen
Stabæk Support Morten Dahl
Steinberget Aase Elise Geithung
Stormen Sissel Birkeland
Tigerberget Torgrim Rygnestad
Tornekrattet Svein Erik Jenset
Tornekrattet Øst Ståle Fagervik
Ultras 1814 Raymond Søberg
VikingHordene Kjetil Langhelle
Ørneredet Ray Olaussen
Kjernen (Ikke medlem) Sveinung Groven

Ser du noe feil i lista? Send en mail til posse@www.fotballsupporter.no

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.