estland

Norsk supporterallianse driver på ingen måte seg selv, og det sitter et hardtarbeidende styre og holder i de viktige trådene for å være med på å utvikle norsk fotball og tribunelivet ytterligere. De er bindeleddet mellom supportere, politi, NTF og NFF også.

Du må påregne at det går med endel tid på vervet. Det er en soleklar fordel om du evner å heve deg en smule over engasjementet for egen klubb og jobbe aktivt for alle NSA sine medlemsklubber. (Når det er sagt er det lov til å hate i 2×45 minutter, Posse anm.)

På supporterseminaret i slutten av måneden skal det velges styre, revisorer og kontrollkomite. Valgkomiteen ønsker innspill på personer som ønsker å bidra.

Seminaret går av stabelen 23-25 januar, så vi i valgkomiteen er en smule på hæla.

Styret består av syv personer, og styrerepresentantene velges for to år av gangen. Såledels er det tre plasser som skal fylles på nytt i styret nå.

Styreplassene som er på valg bekles i dag av:

Vegar Hjermundrud – (Kasserer) Lillestrøm – Kanarifansen
Bjørnar Posse Sandboe – (Talsmann) Stabæk – Stabæk Support
Aase Elise Geithung (Styremeldem) Steinberget – Alta)

Vi trenger også to revisorer samt en kontrollkomite bestående av tre personer.

Forslag, innspill og annet sendes oss på nsa-valg@www.fotballsupporter.no

På vegne av valgkomiteen,
Espen Bjørneseth

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.