FOTO: TV2

TV2 har i etterkant av søndagens hendelse på Lerkendal tatt kontakt med Kjernen, Klanen, Stabæk Support og NSA for å få innspill til hvordan stemningen etter kamp kan ivaretas best mulig for alle parter. Kjernen reagerte negativt på at feiringen med spillerne ble utsatt for å gjøre plass til et intervju med kampens profil Ole Selnæs.

Basert på disse tilbakemeldingene vil TV2 endre kjøreplanen etter kamp, slik at supporterne nå får feire med spillerne i forkant av intervjuet. NSA er naturligvis enige med resten av supporternorge og TV2s sportssjef Vegard Jansen Hagen i at jublende supportere som bakteppe er mye bedre enn reklameplakatene i Mixed Zone, og vi oppfordrer derfor supporterne der ute til å fortsette med å gi spillerne sin velfortjente hyllest både under fellesfeiringen og når noen intervjues etterpå.

Supportere vi har snakket med forteller om en bra dialog med TV2 (og en litt uvant følelse der man faktisk blir kontaktet for å få det slik man vil), og fra kanalens kant kommer det også skryt til supporterne for en løsningsorientert holdning og gode innspill til hvordan norsk fotball kan vises frem på en engasjerende måte uten at det forulemper de som er tilstede på stadion.

Er det ikke litt deilig når ting bare kan fikses på et øyeblikk? *Host*pyroreglement*hark*161*

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.