Tribunerapport – runde 17, 18 og 19 – 2016

Ferien er over for de fleste av oss, og serien går mot innspurten og den siste avgjørende tredjedelen av sesongen. Forhåpentligvis blir det mye pent å se på tribunen de siste rundene når lagene trenger støtten for å befeste sin rettmessige plass på tabellen, enten det handler om å berge plassen, klare e-cupplass eller kjempe om gull. Vi kjører en ekstra samlerapport fra de siste feriekampene, så kommer det litt jevnere med rapporter fremover igjen. Forhåpentligvis med mye bra bilder hver gang!

Runde 17

Brann-Aafk – 10348 tilskuere

Rosenborg-Haugesund – 16901 tilskuere

Molde-Sarpsborg – 8832 tilskuere

Start-Vålerenga – 5032 tilskuere

Odd-Viking – 6991 tilskuere

Sogndal-Glimt – 3219 tilskuere

Tromsø-Stabæk – 3441 tilskuere

Lillestrøm-Godset – 4351 tilskuere

Veldig godt besøkt runde, selv om det ikke var de mest spennende oppgjørene med tanke på tabellsituasjonen. En god del av lagene i toppen hadde hjemmekamp, det var vestlandsoppgjør i Bergen og oslogryteoppgjør på Åråsen.

LSK-Godset FOTO: KFL

LSK-Godset FOTO: KFL

LSK-Godset FOTO: KFL

RBK-Haugesund FOTO: Karlsen Foto

RBK-Haugesund FOTO: Karlsen Foto

Runde 18

Sarpsborg-Start – 3757 tilskuere

Aafk-Lillestrøm – 5652 tilskuere

Odd-Brann – 8025 tilskuere

Glimt-Tromsø – 4382 tilskuere

Haugesund-Sogndal – 4432 tilskuere

Godset-Stabæk – 6179 tilskuere

Vålerenga-Molde – 10434 tilskuere

Viking-RBK – 7843 tilskuere

Litt dårligere besøkt runde, men det var en del spennende oppgjør uansett. Alternative Enga gjorde sitt comeback på tribunen i seriesammenheng, og i Bodø sto slaget om Nord-Norge. Det har vi dessverre ingen bilder av, men det ryktes om pyroshow.

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Enga-Molde FOTO: Grydis.no

Runde 19

Tromsø-Aafk – 3335 tilskuere

Molde-Glimt – 7929 tilskuere

Lillestrøm-Rosenborg – 8371 tilskuere

Stabæk-Haugesund – 3334 tilskuere

Brann-Godset – 11886 tilskuere

Sarpsborg-Vålerenga – 5107 tilskuere

Start-Odd – 3810 tilskuere

Sogndal-Viking – 2906 tilskuere

Varierende oppmøte denne runden, som var den siste ordentlig feriepregede runden før de fleste er tilbake til det vante. Sportslig og tribunemessig klassiker på Åråsen mellom de to lagene som har vært lengst i ligaen. Toppkamp i Bergen.

Brann-Godset FOTO: BGG

Brann-Godset FOTO: BGG

Brann-Godset FOTO: BGG

Brann-Godset FOTO: BGG

LSK-RBK FOTO: Kjernen

LSK-RBK FOTO: KFL

LSK-RBK FOTO: Karlsen Foto

LSK-RBK FOTO: Karlsen Foto

Fra neste runde går vi nøyere inn på hver kamp igjen. Vi har allerede sett en del bilder, men skaff oss gjerne flere 🙂

Ta gjerne flere bilder i siste del av sesongen, så publiserer vi dem gjerne. Vi ønsker gjerne både flere bilder fra de samme klubbene, men også fra andre lag som ikke er representert så langt. Alle tegn på en positiv norsk supporterkultur er velkomne! Send bilder på oystein@www.fotballsupporter.no om du har noen.

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.