Supporterseminaret 2025

Seminaret er det 22. i rekken og avholdes på HAUSMANIA KULTURHUS, Vestre Elvebakke 10 (Oslo) 1. og 2. februar.

Årsmøtet starter kl. 10 lørdag 1. februar. Supporterseminaret starter når årsmøtet er avsluttet. Det legges opp til sosialt opplegg lørdag kveld.

Vi er allerede i gang med aktuelle temaer til seminaret, men har dere et ønske om spesifikke temaer så send oss gjerne en mail om ønsket i løpet av kort tid. Vi ønsker gjerne at dere kan stille med leder av supporterklubben på seminaret.

Vi oppfordrer dere til booke tur tidlig for å få litt billigere reise.

Full invitasjon, program og mer informasjon kommer.


Kontingent

Betalt kontingent er en forutsetning for at klubben kan stille på årsmøtet med stemmerett. Medlemskontingenten er tre kroner pr. betalende medlem i supporterklubben pr. 31.12 2024 og overføres konto 0536 43 40089. Minstesatsen er kr. 150 mens det er et tak på kr. 7.000 pr. klubb. Frist for å betale er 20. januar.

Kasserer kan kontaktes på penger@fotballsupporter.no ved spørsmål.

Hvem kan delta?

Seminaret og årsmøtet er åpent for alle med engasjement for norsk supporterkultur og norsk fotball, både i og utenfor NSA-paraplyen. På årsmøtet er stemmerett begrenset til medlemsklubbene i NSA. Supporterklubber med 0-999 medlemmer har 1 stemme, 1000-1999 medlemmer 2 stemmer, 2000-2999 medlemmer 3 stemmer, og klubber med over 3000 medlemmer 4 stemmer. 

Hvorfor engasjere seg?

På årsmøtet vedtas det hva NSA-styret skal jobbe for gjennom året. Selv om vi alle diskuterer mye fotball gjennom året, er årsmøtet og årsmøteseminaret det eneste stedet hvor supporterklubbene møtes fysisk og kan komme frem til felles standpunkt. Det er åpenbart, men kan aldri sies ofte nok: Sammen får vi til mer. Med mandat fra årsmøtet snakker også NSA med en helt annen legitimitet overfor NFF og andre myndigheter vi møter.

Reiseutgifter

Det dekkes opp til kr 2500 i kostnad til flybilletter per person inntil to personer pr. medlemsklubb i NSA for flyplassene i Bergen, Stavanger og Trondheim, og 3000 med samme kriterier for reiser fra øvrige flyplasser. Ut over dette dekker NSA reise med flybuss eller ordinært tog (Vy – billigste alternativ) til konferansested. Vi anbefaler å bestille reise så tidlig som mulig. Takk for at du tenker økonomisk når du bestiller reise. PS! Parkering og hotell dekkes ikke av NSA.

Overnatting

Dere må booke og betale hotellrom selv. Hoteller i nærheten:

Budsjetthotel i nærheten

Det er også fint mulig å bruke andre hoteller i sentrum. Ifølge google maps tar gåturen fra Oslo S til Hausmania 15 minutter. 

Denne nettsiden deler ikke din informasjon med andre.

Det betyr at du ikke kan dele artikkelen med et enkelt trykk på sosiale medier. Men vi håper at du setter pris på innholdet, og deler på Twitter og Face på gamlemåten, ved å kopiere adressen. Takk for ditt engasjement og ha et trivelig privatliv.