Kommende kamper:

Landslagsgruppa

Meld deg inn i landslagsgruppa her!

Om Landslagsgruppa

Velkommen til et nytt, spennende fotballår! NSA har tilgang på billetter til  hjemmekampene til landslaget, og vi håper på et engasjert supporterfelt.

For å reservere billetter må du melde deg inn i NSAs landslagsgruppe.

Alle reserverte billetter må cashes ut senest 30 minutter før kampstart (kl 17:30 ved kampstart 18:00), hvis ikke blir de solgt til andre supportere. Vi har Vipps. Standen står ved inngangen i Bendit.

Om landslagsgruppa

For oss fotballsupportere som gidder litt ekstra på tribunen, også på landskamper!

Landslagsgruppa – NSA er en gruppe organisert av Norsk Supporterallianse som har som formål å skape liv og stemning på tribunen på landslagets hjemmekamper. Alle supporterklubber i Norge som er medlem i NSA kan benytte seg om tilbudet, og vi slipper deg inn om du mot formodning ikke har en egen lokal supporterklubb også.

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper.

Kampbillettene på NSA-feltet blir solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med bikkja, to barn, et ullpledd, termos og kvikklunsj på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporter ånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter, vuvuzelaer og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minstefelles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Dersom det skal benyttes pyroteknikk må dette avtales med NSA og NFF slik at vi ikke går på en smell.

Med dette var det ikke meningen å skremme bort folk fra å delta på NSA-feltet, men nå er det i det minste klart hva som er «reglene», så har ikke folk noen grunn til å bli sure hvis noen skuler litt stygt hvis de prøver å sette seg ned midt under kampen.

Billetter til landskampene får du nå ved å reservere her på nettsidene våre.

Det kan også være mulig å reservere billetter til enkelte landskamper på bortebane via Landslagsgruppa eller direkte hos NFF.

For å opprettholde driften av dugnadsorganisasjonen NSA og arbeide videre for supporternes forhold fortsetter vi med et påslag per billett i form av en medlemsavgift.