Kommende kamper:

Norge - Bulgaria

16.10.2018 20:45
Ullevaal Stadion
UEFA NATIONS LEAGUE

50,- via NSA

Slovenia - Norge

16.11.2018 20:45
Stadion Stozice
UEFA NATIONS LEAGUE

Info kommer via NFF

Kypros - Norge

19.11.2018 20:45
GSP Stadion Nicosia
UEFA NATIONS LEAGUE

Info kommer via NFF

Norge – Bulgaria

16. oktober kl 20:45, Ullevaal Stadion

Nettreservasjon er stengt! Du kan fortsatt få billetter på vår stand midt på Bendit, ved Burger King. 

Om Landslagsgruppa og gratisbilletter, se nyhetsartikkel.

Avmeldinger eller andre henvendelser: landslaget@fotballsupporter.no

Om UEFA Nations League

Velkommen til en ny, spennende turnering! NSA har tilgang på billetter til  hjemmekampene, og vi håper på et engasjert supporterfelt. Det er en liten endring i praksisen rundt NSAs billetter til landskamper, men vi har gjort så godt vi kan for at dere som supportere ikke skal merke noe negativt til dette.

Bakgrunnen for kontingenten i NSAs landslagsgruppe er forklart her.

Alle reserverte billetter må cashes ut senest 30 minutter før kampstart (kl 17:30 ved kampstart 18:00), hvis ikke blir de solgt til andre supportere. Vi har Vipps. Standen står ved inngangen i Bendit.

Om landslagsgruppa

For oss fotballsupportere som gidder litt ekstra på tribunen, også på landskamper!

Landslagsgruppa – NSA er en “underavdeling” av Norsk Supporterallianse som har som formål å skape liv og stemning på tribunen på landslagets hjemmekamper. Alle supporterklubber i Norge som er medlem i NSA kan benytte seg om tilbudet.

Hva skal til for å være egnet til å få billetter til NSA-feltet?

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper.

Kampbillettene på NSA-feltet blir solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med bikkja, to barn, et ullpledd, termos og kvikklunsj på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporter ånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter, vuvuzelaer og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minstefelles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Dersom det skal benyttes pyroteknikk må dette avtales med NSA og NFF slik at vi ikke går på en smell.

Med dette var det ikke meningen å skremme bort folk fra å delta på NSA-feltet, men nå er det i det minste klart hva som er “reglene”, så har ikke folk noen grunn til å bli sure hvis noen skuler litt stygt hvis de prøver å sette seg ned midt under kampen.

Billetter til landskampene får du nå ved å reservere her på nettsidene våre.

Det kan også være mulig å reservere billetter til enkelte landskamper på bortebane via Landslagsgruppa eller direkte hos NFF.

For å opprettholde driften av dugnadsorganisasjonen NSA og arbeide videre for supporternes forhold fortsetter vi med et påslag per billett i form av en medlemsavgift.