Norge - TysklandSøndag 4. september 20:45

Velkommen til en ny, spennende kvalifisering! NSA har 585 billetter til denne kampen, og vi satser på et fullt og engasjert supporterfelt. Det er en liten endring i praksisen rundt NSAs billetter til landskamper, men vi har gjort så godt vi kan for at dere som supportere ikke skal merke noe negativt til dette.

Vi ble i april gjort oppmerksomme på at NFF ikke ønsker at NSA skal selge billetter med påslag i billettprisen. Løsningen har derfor blitt en modell som har noen fellestrekk med Oljebergets ordning, å legge på en medlemsavgift. Der Oljeberget har en annen finansieringsmodell og tar 300,- (2-årig medlemskap og rett til å kjøpe landskampbilletter) vil NSA legge seg på en litt mer progressiv linje, der man kun betaler for landskampene man er på - altså er det ny medlemskontigent hver kamp. Denne tilsvarer påslaget NSA har operert med i tidligere år. Ordningen er derfor følgende:


Billetter Norge - Tyskland50,-

Medlemskap i NSA Landslagsgruppe Norge-Tyskland *

100,-

Kampbillett til NSA-feltet

150,-

Velkommen på kamp!

* Vilkår for NSA Landslagsgruppe Norge-Tyskland:
Medlemsavgift gir rett til kjøp av 1 kampbillett til NSAs supporterfelt. Medlemskapet er gyldig fra kjøpstidspunkt og opphører automatisk 04.09.2016 kl 23:59.

Alle reserverte billetter må cashes ut senest 30 minutter før kampstart (kl 20:15), hvis ikke blir de solgt til andre supportere. Husk kontanter - men vi jobber for å få på plass Vipps. Vi har stand ved inngangen i Bendit fra kl 18:00 på kampdag.

Om landslagsgruppa

For oss fotballsupportere som gidder litt ekstra på tribunen, også på landskamper!

Landslagsgruppa - NSA er en "underavdeling" av Norsk Supporterallianse som har som formål å skape liv og stemning på tribunen på landslagets hjemmekamper. Alle supporterklubber i Norge som er medlem i NSA kan benytte seg om tilbudet.

Hva skal til for å være egnet til å få billetter til NSA-feltet?

NSA-feltet er for supportere som ønsker å bidra med det lille ekstra på landslagets hjemmekamper. Slik aktive klubbsupportere støtter klubblaget sitt med sang og stemning ønsker NSA å samle supportere for å gjøre det samme på landslagets hjemmekamper.

Kampbillettene på NSA-feltet blir solgt til en lavere pris enn ellers på tribunen. Grunnen til dette er at du rett og slett får en rabatt for å lage god stemning! Det betyr at du skal tenke deg om mer enn to ganger før du kjøper NSA-billetter dersom du ser en mulighet for å dra med bikkja, to barn, et ullpledd, termos og kvikklunsj på landskamp til en hyggelig pris. I slike tilfeller ønsker NSA at du kjøper billett på andre felt enn vårt.

Når vi først er inne på dette med upassende oppførsel på vårt felt så kan det være fint å tenke over følgende kjøreregler: Husk at du på NSA-feltet støtter landslaget i god, norsk fotballsupporter ånd. Det betyr at du velger klær etter hvilke lag du skal se (landslagsdrakt er fint, klubbeffekter er ufint), og du lar alt som normalt sett er å finne i et skolekorps ligge igjen hjemme. Debatten om trommer, trompeter, vuvuzelaer og vaskebrett tar vi gjerne, men aldri på tribunen – og foreløpig holder vi oss dermed til et slags minstefelles multiplum: Ei hånd eller to i været, syng det du er god for – og klapp der det klappes skal! Dersom det skal benyttes pyroteknikk må dette avtales med NSA og NFF slik at vi ikke går på en smell.

Med dette var det ikke meningen å skremme bort folk fra å delta på NSA-feltet, men nå er det i det minste klart hva som er "reglene", så har ikke folk noen grunn til å bli sure hvis noen skuler litt stygt hvis de prøver å sette seg ned midt under kampen.

Billetter til landskampene får du tak på gjennom å kontakte din lokale supporterklubb. Så sant denne er medlem i NSA, vil de få tildelt sin egen kvote til hver enkelt hjemmekamp for landslaget.

Det kan også være mulig å reservere billetter til enkelte landskamper på bortebane via Landslagsgruppa.

For å opprettholde driften av dugnadsorganisasjonen NSA og arbeide videre for supporternes forhold fortsetter vi med et påslag per billett i form av en medlemsavgift.

 

Hvordan få tak i billetter?

Hver supporterklubb får muligheten til å reservere billetter på sin kvote. Du melder din interesse for billetter til din supporterklubbs landslagskontakt.

Supporterklubb Kontaktperson Epost
3050 Beate Ørjansen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Bastionen Morten Haugen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
BB Bergen Stig Helsing Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
BB Øst Harald Bonaventura Borchgrevink -
B-Gjengen Morten Seland Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Blåhvalane Jan Richard Marthinsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Blåsarane Anders Hasund Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Briskebybanden Tommy Finstad -
Followers Ukjent Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fosseberget Alf Ingar Fremstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fossefallet Tommy Kvam Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Fusk Peder Grundt
Gaukereiret Odd Erik Nygaard Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
GLIS Jan Ivar Pettersen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
GodsetUnionen Thor Arne Hanssen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Isberget Alf Edvard Masternes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Isberget - Oslo Arne Jonny Johnsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
KFL Ståle Nordhagen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
KIL Supporterklubb Thomas Ramstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kjernen Sveinung Groven Kjernen.com/landskamper
Klanen Steffen Moe Angell Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Kråkevingen Roy K. Nilsbakken Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Maakeberget Herr og Fru Flesjå Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Oddrane Dag Harald Johansen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Plankehaugen Linda Gulbrandsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Rallarberget Frank Rulnes -
Saftkokaradn Odd Martin Stigen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Skeidoksene Kim Aarli Larsen -
Stabæk Support Bjørnar Posse Sandboe Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Stimen Florø Jon Håvard Strømsnes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Strømmen Greyhounds Steinar Norrøne Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Steinberget Aase Elise Geithung Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Stormen Anita Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tigerberget Torgrim Rygnestad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Tornekrattet Ståle Fagervik Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ultras 1814 Bjørnar Posse Sandboe Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
VikingHordene Markus Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Ørneredet Ray Olaussen -

Ser du noe feil i lista? Send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

© 2017 Norsk Supporterallianse